Onze diensten

Investeren in zekerheid! 

Iets voor U? 

3% Rendement!

Na jaren actief geweest te zijn in bemiddeling van vastgoed, wilde ik mij meer en meer gaan toeleggen in vastgoed-ontwikkeling. Dit resulteerde in enkele mooie renovatieprojecten, maar evolueerde meer en meer naar nieuwbouw.

De nadruk ligt vooral op kleinere, tijdloze projecten, waarbij esthetiek een voorname rol speelt. Het ene project iets landelijker, het andere iets moderner geïnspireerd, steeds harmonieus geïntegreerd in de omgeving. 

Meer en meer kwam er vraag van investeerders en beleggers, juist vanwege de kleinschaligheid en overzichtelijke, beheersbare kostenstructuur. Naast het feit dat er volgens de nieuwste isolatienormen gebouwd wordt, is er ook het besef dat er de eerste 15 a 20 jaar geen onverwachte kosten komen. Hierdoor richten investeerders hun pijlen meer en meer op nieuwbouw. Rendementen van ongeveer 3 % zijn hierbij de norm.

Eten en wonen zijn twee basisbehoeftes: investeren in goed gelegen, residentieel vastgoed biedt dan ook verschillende voordelen t.o.v. bv. investeren in aandelen, aankoop hotelkamers, kantoren.................

VOORDELEN

* Beperkte eigen inbreng mogelijk (hefboomeffect na verscheidene jaren)

* Waardestijging 

* Stabiel rendement

* Mogelijkheid terug te verkopen wanneer U het wenst

Stuur ons gerust een bericht of bel mij op 0475/444.888 voor meer info. Ik bekijk graag uw specifieke vraag of situatie! Samen kunnen we bekijken of er een opportuniteit inzit voor U!

Uiteraard behoort een VIDEO CHAT ook tot de mogelijkheden om u verder te woord te staan.